یکی از وجوه مهم سردار سلیمانی که بر سنگ مزار وی نیز نقش بسته اصرار وی بر «خدمت سربازی» است. او خود را فرمانده ای نمی دانست که گوشه اتاق بنشیند و به دیگران دستور حرکت بدهد بلکه خود را سربازی می دانست که همیشه باید راننده باشد و در خط اول خط مقدم باشد.
به گزارش نارنجی قاسم خفوری در یادداشتی نوشت: امروز سالروز شهادت بزرگ مردی است که ایمان وجدان حرف شرف انسانیت اندیشه و… همه سرمشق و چراغ راه اوست نه تنها برای او. امروز اما برای آینده بشریت. مردی که شهادتش مثل جانش است ننگ جنایتکارانی که به اوج جنایت علیه بشریت و در ترور دولتی رسیده اند با این گونه آوردن این افراد ماهیت پلید نظام سلطه و استثمار جهانی را آشکار کرد.
امروز سالروز شهادت قاسم سلیمانی و یارانش همچون ابومهدی المهندس معاون حشدالشعبی است. افرادی که به رهبری ترامپ در فرودگاه بغداد در وحشت دولت آمریکا به شهادت رسیدند.
در کنار مسائلی مانند حق ایران در تعقیب و مجازات سران و فرماندهان این تروریسم در هر سطح و سطح و ملتی شناخت شخصیت سردار سلیمانی می تواند سرآغاز و راهگشا باشد برای حل مشکلات کشور. منطقه و حتی نظام بین الملل.
یکی از وجوه مهم سردار سلیمانی که بر سنگ مزار وی نیز نقش بسته اصرار وی بر «خدمت سربازی» است. او خود را فرمانده ای نمی دانست که گوشه اتاق بنشیند و به دیگران دستور حرکت بدهد بلکه خود را سربازی می دانست که همیشه باید راننده باشد و در خط اول خط مقدم باشد. او بود که «بیا» را جایگزین «رفت» کرد. یعنی خود او در وسط میدان در کنار سربازان جان باخت تا جانش را به دیگران بدهد. اندیشه ای که باعث می شود مردم از هر طبقه و از هر دین و آیینی گرد او جمع شوند و فریاد یکپارچه مقاومت سر دهند.
این آرمان اوست که باعث شده همه او را «فرمانده دلها» بخوانند زیرا او جدای از اینکه یک ابزار نظامی است نرم افزارهای موجود در قلب ها و ذهن ها را نیز به خوبی می شناخت و توانست ایده ای بسازد که امروز وسعت دارد جهانی است در مورد فلسطین هم به دانشگاه های آمریکا رسیده است.
نکته مهم دیگر اینکه سردار سلیمانی تفکر ناب ایرانی و اسلامی را همزمان به نمایش گذاشت. در تفکر اسلامی کسی که شب سیر است و همسایه اش گرسنه است مسلمان نیست. در فرهنگ ایران زمین این جمله همیشگی و انسانی داریم: «از درد دیگران غمگین مباش که نامت انسان نیست». شهید علمدار رهبر مقاومت دوران این مبانی اسلامی – ایرانی را در عمل به نمایش گذاشت. برخی در این جمله مبالغه می کنند که «چراغی که در مسجد بر خانه می رود حرام است». این ماجرا بهانه ای شده است برای بسیاری از مردم تا انسانیت و حمایت و حمایت دیگران را ابتدا در کشور سپس در شهر محله محله خانواده و خانواده و با روحیه سردار دلها به بالاترین حد برسانند. (آسیب) نه جغرافیای آن شهر نه کشور او بلکه تمام دنیا و تعداد مردم است. برای سردار سلیمانی آزادی و کمک به هرکسی در هر نقطه از جهان که فریاد ظلم می زند به معنای حفاظت از خانه حفاظت از قبر است.
نور خانه را همه انسانیت بدون توجه به کرامت انسانی می دانست. برای او حتی روشن کردن چراغ خانه نجات یکی از اعضای خانواده در هر کجای دنیا یک اصل و هدف بود. او برای یک مسلمان خواهد مرد برای یک مسیحی کلیمی و مؤمنان دیگر ادیان خواهد مرد.
نگاه انسان دوستانه ژنرال به خانه و قبرش بود که در روز شهادتش همه دنیا فریاد انتقام و خونریزی و ادامه راه او سر دادند.
بله سرلشکر قاسم سلیمانی توانست با سخت افزار سلاح و نرم افزار دل خود معادلات جهان را تغییر دهد و نظم جدیدی را ایجاد کند که قطعا سرنوشت نهایی منطقه را رقم خواهد زد. کسانی که فکر می کنند مقاومت با آخرین تحولات سوریه ضعیف شده یا از بین رفته است گرفتار محاسبات اشتباه شده اند و مکتب سلیمانی مکتبی است که در دل و جان مردم جای دارد و هرگز از بین نخواهد رفت. نام و آرمان های فرمانده دل ها جاودانه خواهد ماند. زیرا قبرستانی که حاج قاسم ملاقات کرد به وسعت کل ایران و جهان است و این قبرستان او را هرگز فراموش نخواهد کرد.
* بازنشر مطالب سایر رسانه ها در نارنجی به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع مخاطبان است.
پایان خبر نارنجی
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "حَرَمی که او می شناخت – نارنجی" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "حَرَمی که او می شناخت – نارنجی"، کلیک کنید.