غذاهای خاصی هستند که در هوای گرم باید با احتیاط مصرف شوند.
برگر: تکه های گوشت نیم پز مخصوصا همبرگر می تواند به باکتری خطرناکی به نام اشریشیا کلی آلوده شود. مسمومیت ناشی از خوردن گوشت نیم پز با علائمی مانند اسهال درد شکم تب و استفراغ همراه است و دوره کمون بین دو تا هشت روز است.
طیور: نخود و غلات برای رشد و جوانه زنی به محیطی مرطوب و گرم نیاز دارند و این شرایط محیط مناسبی برای رشد باکتری ها به ویژه سالمونلا و اشریشیا کلی خواهد بود. حتی اگر این کاسه ها در شرایط بهداشتی و در منزل تهیه شوند در این فصل در معرض این میکروب های خطرناک قرار می گیرند.
سالادهای تهیه شده از سبزی های برگ دار: سالادها و سس هایی که با آنها درست می شوند به خصوص اگر دست ساز باشند می توانند در تابستان امسال شما را بیمار کنند. سالاد و شخصی که سالاد را تهیه کرده است منبع اصلی آلودگی سالاد هستند. مواد اولیه تهیه این سالادها به طرق مختلف آلوده می شوند. از آبیاری مزرعه آلوده گرفته تا دست و تجهیزات آلوده انسان.
بستنی های دست ساز و خانگی: یکی از موادی که در تهیه بستنی استفاده می شود تخم مرغ خام است که حاوی باکتری های خطرناکی به نام سالمونلا است. در بسیاری از کارخانه ها از تخم مرغ پاستوریزه برای تهیه بستنی استفاده می شود در حالی که تخم مرغ خام را می توان در خانه یا فروشگاه ها استفاده کرد. سالمونلا در اثر گرما و پاستوریزاسیون از بین می رود. بنابراین بستنی های فروشگاهی ممکن است حاوی این باکتری باشند. علاوه بر سالمونلا خطر مسمومیت با لیستریا با مصرف این نوع بستنی نیز وجود دارد.
خربزه و هندوانه: این دو میوه محبوب تابستانی با آلودگی لیستریا مرتبط هستند. این میکروب روی سطح پوست این میوه ها باقی می ماند. بنابراین قبل از قرار دادن این میوه ها در یخچال و برش دادن آنها آنها را واقعا بشویید و با وسایل مناسب تهیه کنید. علاوه بر این در حین برش باکتری ها از سطح می ریزند و اگر میوه های باقی مانده برای روزهای بیشتری نگهداری شوند آنها را به طور جدی آلوده می کند.
گوجه فرنگی: گوجه فرنگی اغلب در سالاد و ساندویچ استفاده می شود اما به دلیل پخته نشدن منشا بسیاری از بیماری ها می شود. بنابراین قبل از استفاده آن ها را کاملا بشویید و آسیب دیده را دور بریزید.
تخم مرغ های آب پز: خطر آلودگی به سالمونلا در تخم مرغ ها زیاد است به خصوص اگر در دمای مناسب (دمای یخچال یا پایین تر) نگهداری نشوند. همیشه سعی کنید تخم مرغ را از فروشگاه هایی تهیه کنید که آنها را در قسمت سرد نگهداری می کنند. اگر در طول پخت و پز نیاز به نگهداری تخم مرغ های همزده دارید حتما آنها را فریز کنید.
سالاد ماکارونی: استافیلوکوکوس اورئوس در پوست و موی انسان وجود دارد و در هنگام تهیه این غذا به خصوص اگر در یخچال نگهداری نشود قابل انتقال است.
سالاد سیب زمینی: وقتی سیب زمینی پخته می شود باکتری به نام کلستریدیوم بوتولینوم ممکن است در آن زنده بماند. خنک شدن آهسته این سیب زمینی شرایط مناسبی را برای جوانه زدن هاگ های آن فراهم می کند و این باکتری سم بسیار خطرناکی تولید می کند. بنابراین اگر می خواهید این غذا را تهیه کنید سیب زمینی ها را در همان روز تهیه کنید و از سالادهای سیب زمینی تهیه شده در خارج از منزل به دلیل نامشخص بودن تهیه آنها استفاده نکنید.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "احتمال مسمومیت با این خوراکی ها در تابستان وجود دارد" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "احتمال مسمومیت با این خوراکی ها در تابستان وجود دارد"، کلیک کنید.