عوارض پروتئین تراپی مو

عوارض پروتئین تراپی مو

داشتن موهای سالم و زیبا از دغدغه‌های مهمی است که افراد به آن اهمیت می‌دهند. زیرا موهای براق و سالم تاثیری مستقیم بر روی زیبایی ظاهری دارد. از این رو افراد به منظور تقویت موها به دنبال روش‌های مطمئنی هستند. تونیک هیرفرند تقویت‌کننده مو  بیز یکی از محصولات تقویتی برای موها است که استفاده از آن علاوه بر جلوگیری از ریزش مو، به براق و پررنگ شدن موها نیز کمک می‌کند.

عوارض پروتئین تراپی مو

ما در فروشگاه آقای بیز نمونه اصلی تونیک هیرفرند تقویت کننده گیاهی را با قیمتی بسیار مناسب در اختیار شما مشتریان گرامی قرار می‌دهیم تا بتوانید با خیال آسوده نسبت به تهیه آن اقدام نمایید. در ادامه با ما همراه باشید تا به بررسی مشخصات محصول، مزایای استفاده، روش صحیح مصرف، نکات استفاده و قیمت خرید تونیک تقویت کننده مو هیرفرند بیز بپردازیم.

پروتئین تراپی مو یکی از روش‌های درمانی محبوب است که به شما کمک می‌کند تا به موهای ضعیف و نازک، آسیب دیده یا خشک خود کمک کنید. متدهای مختلفی برای انجام این روش وجود دارد؛ شما می‌توانید در خانه با آماده کردن ماسک‌های مغذی و مقوی، موهایتان را پروتئین تراپی کنید یا اینکه برای انجام کار حرفه‌ای نزد یک فرد متخصص به سالن‌های زیبایی بروید. در یکی از مطالب قبلی به طور کامل این شیوه‌ی درمانی مو را بررسی کرده بودیم، اما در این مطلب از دیجی‌کالا مگ قصد داریم بیشتر روی مضرات پروتئین تراپی مو تمرکز کنیم و همه‌ی نکات مهم درباره‌ی آن که باید بدانید را با شما بررسی کنیم؛ بنابراین در ادامه با ما همراه باشید.

تونیک هیر فرند دکتر بیز

پروتئین تراپی دقیقا چه کاری انجام می‌دهد؟

زمانی که شما برای انجام کار پیش متخصص زیبایی مو می‌روید، او مواد مخصوص و در واقع همان پروتئین هیدرولیز شده را طی فرآیندی (که بستگی به متد انتخاب شده دارد) به ساقه‌ی مو اضافه می‌کند و شکاف‌های موجود در کوتیکول مو را با پروتئین پر می‌کند. این پروتئین به نرم شدن و استحکام مو کمک می‌کند و در عین حال باعث ترمیم و تقویت تارهای آسیب دیده‌ی مو در اثر عوامل مختلف مانند استفاده‌ی بیش‌از حد از می‌شود.

در شیوه‌ی پروتئین تراپی تمامی پروتئین‌های ضروری و مواد مغذی مورد نیاز برای تقویت موها به شکاف تارهای مو اضافه می‌شود تا مشکلاتی از جمله موخوره، ضعیف و نازک بودن مو و آسیب دیدگی مو بر اثر عواملی مثل دکلره کردن حل شود.

پروتئین تراپی مو به حفظ رطوبت و خاصیت ارتجاعی مو کمک می‌کنند و باعث نرم شدن، درخشان شدن و قوی‌تر شدن تار موی شما می‌شوند.

انواع روش‌های پروتئین تراپی

پروتئین تراپی روش‌های متفاوتی از ماسک‌های خانگی گرفته تا فرآیندهای تخصصی در سالن‌های زیبایی دارد. اینکه شما کدام روش را انتخاب می‌کنید به میزان آسیب موهایتان و البته بودجه‌ی شما بستگی دارد.

ماسک‌های خانگی که ساده‌ترین روش هستند و شما با مخلوط کردن مواد مغذی مثل عسل، آووکادو، تخم‌مرغ، شیر نارگیل و… می‌توانید آن‌ها را آماده کنید و قبل از حمام برای مدتی به موهایتان بزنید. این نوع ماسک‌ها را معمولا ۲ یا ۳ بار در هفته می‌توانید روی موهایتان قرار دهید.

نوع دیگر، نرم کننده‌ها هستند. این نرم کننده‌ها حاوی مواد مغذی مثل روغن آرگان و پروتئین‌های محلول در آب هستند که به هیدراته کردن و محافظت از مو کمک می‌کنند. این نرم کننده‌ها معمولا درون حمام بعد از زدن استفاده می‌شوند و بعد از ۵ الی ۷ دقیقه باید شسته شوند. نوع دیگری هم از این ماسک‌ها وجود دارد که قبل از حمام باید به موهایتان بزنید و برای مدتی (بسته به نوع محصول) اجازه دهید تا بماند و بعد آن را بشویید.

در نهایت هم پروتئین تراپی تخصصی است که در سالن‌های زیبایی انجام می‌شود که در بالا شیوه‌ی انجام آن را توضیح دادیم.

مقاله روغن رزماری لاکچری کوین برای ریش را مطالعه کنید و از خواص درمانی آن برای مو و ریش مطلع شوید و از آن بهره ببرید.

فواید پروتئین تراپی مو

درست مانند ماهیچه‌های بدن، موها نیز برای سالم ماندن و قوی شدن به پروتئین نیاز دارند؛ به ویژه در قسمت‌های پایین‌تر و ساقه‌ی مو که از منبع پروتئین (کف سر) دور هستند. ساختار سلولی موهای ما متخلخل و بسیار جذب کننده هستند، بنابراین می‌توانند به راحتی مواد مغذی را از طریق یا مواد مراقبتی جذب کنند. پروتئین تراپی مو هم یکی از روش‌های تایید شده است که باعث کمک به ساختار قوی‌تر مو می‌شود. در ادامه به برخی از فواید این شیوه‌ی درمانی اشاره می‌کنیم:

  • این شیوه با جایگزین کردن پروتئین‌های از دست رفته، باعث قوی‌تر شدن مو شده و از ریزش آن‌ها جلوگیری می‌کنند.
  • پروتئین تراپی باعث سفت شدن لایه‌ی کوتیکول مو می‌شود و به همین دلیل از آن در برابر آسیب محافظت می‌کند.
  • پروتئین تراپی به ترمیم،‌ تقویت و تغذیه‌ی موها کمک می‌کند. همچنین با تقویت موها باعث آبرسانی آن‌ها نیز می‌شود.
  • این روش خاصیت ارتجاعی مو را بهبود می‌بخشد.
  • باعث بهبود شکستگی و موخوره‌ی مو می‌شود.
  • به طور کلی این روش با ترمیم و تقویت موهای شما به بهبود ظاهر کلی و درخشش بیشتر آن کمک می‌کند.

تونیک گیاهی تقوین کننده موی هیر فرند بیز

عوارض پروتئین تراپی مو چیست؟

همان‌طور که می‌دانید هر کاری فواید و عوارض مربوط به خود را دارد. این روش درمانی نیز در کنار تمامی فوایدی که دارد، می‌توانند عوارض هم داشته باشد. بیشترین ضرر پروتئین تراپی مو مربوط به استفاده از مواد نامرغوب و روش اشتباه است. بیایید کمی گسترده‌تر درباره‌ی این موضوع صحبت کنیم.

موادی که استفاده می‌کنید، اهمیت بسیار زیادی در سلامت و نتیجه‌ی موهای شما دارند. برای مثال شما زمانی که می‌خواهید آرایش کنید، اگر از لوازم آرایشی مرغوب و باکیفیت استفاده کنید، آرایش‌تان جلوه‌ی زیباتری خواهد داشت و همچنین در دوره‌ی زمانی طولانی‌تر، پوستتان آسیب نخواهد دید و دچار مشکلات پوستی مثل جوش، آکنه، لک و… نخواهید شد.

این قضیه درباره‌ی موها نیز صدق می‌کند. اگر قصد دارید در خانه با ماسک‌های آماده موهایتان را تغذیه کنید، حتما از یک برند مطمئن خرید کنید و به دستور کار که در بروشور تقویت مو دکتر بیز ذکر شده دقت کنید. مواد را بیش از حد روی موهایتان نگذارید. اگر محصولی که خریداری کردید قابل تست بود، حتما ۲۴ قبل آن را روی دست خود تست کنید تا از بروز هرگونه حساسیت و آلرژی جلوگیری کنید.

نکته‌ی مهم دومی که باید بدانید، این است که اگر می‌خواهید این کار را در سالن‌های زیبایی انجام دهید، حتما نزد یک فرد متخصص و باتجربه بروید. در برخی از روش‌های پروتئین تراپی مواد روی موها برای چند دقیقه می‌ماند و بعد اتوکشی انجام می‌شود. اگر آرایشگر شما باتجربه و کاربلد نباشد، می‌تواند با اتو کشیدن نادرست و بیش از حد، باعث سوختن موهایتان شود. همچنین در صورت مراجعه به یک فرد قابل اعتماد، نگران مواد و متریال استفاده شده نخواهید بود و نتیجه‌ی کار برایتان رضایت‌بخش خواهد بود.

همچنین لازم است بدانید که بر اساس تحقیقات جدیدی که انجام شده، برخی از موادی که برای درمان مو استفاده می‌شود، حاوی مواد مضری از جمله فرمالدهید هستند. فرمالدهید می‌تواند باعث بروز سرطان شود، به رشد آن کمک کند یا خطرات دیگری را برای سلامتی به همراه داشته باشد. فرمالدهید موجود در این مواد می‌تواند باعث بروز مشکلاتی از جمله موارد زیر شود:

  • سوزش چشم
  • سردرد
  • سرگیجه
  • گلو درد
  • سرفه
  • خس خس سینه
  • حالت تهوع
  • استفراغ
  • حساسیت و التهابات پوستی

این عوارض توسط افرادی که این روش‌ها را انجام داده‌اند گزارش شده است و به طور کلی تحقیقات در این مورد بسیار کم هستند. هنوز کاملا مشخص نیست که این روش‌ها و مواد درمانی در طولانی مدت چه تاثیری بر روی سلامتی انسان خواهند داشت.

حرف آخر

موهای ما بر اثر عوامل بسیار زیادی مثل گرما، دکلره و رنگ، استفاده از شامپوهای نامناسب و… می‌تواند دچار آسیب شود. پروتئین تراپی یک روش درمانی محبوب و پرطرفدار است که می‌تواند به شما کمک کند موهای شاداب‌تری داشته باشید. این روش با ترمیم و تقویت تارهای مو باعث آبرسانی، نرم شدن و همچنین درخشان شدن موها می‌شود. در این مطلب ضررهای پروتئین تراپی مو را به طور کامل بررسی کردیم. اگر قصد انجام این کار را دارید، حتما تحقیق کنید و به یک فرد باتجربه مراجعه کنید تا از نتیجه‌ی کار راضی باشید و پولی که بابت آن پرداخت می‌کنید، هدر نرود.

 

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "عوارض پروتئین تراپی مو" هستید؟ با کلیک بر روی کسب و کار ایرانی, پزشکی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "عوارض پروتئین تراپی مو"، کلیک کنید.