نقدی بر اظهارات مجریان یک برنامه تلویزیونی در حمایت از مدافع تیم ملی/رفتار بازیکن چه ربطی به تعداد میکروفون ها دارد؟ +فیلم

نقدی بر اظهارات مجریان یک برنامه تلویزیونی در حمایت از مدافع تیم ملی/رفتار بازیکن چه ربطی به تعداد میکروفون ها دارد؟ +فیلم

اظهارات این دو مجری در قدیمی ترین برنامه ورزشی ایران قابل تامل است.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری نارنجی، ماجرای درگیری لفظی شوکا خلیل زاده با خبرنگاران در ورزشگاه آزادی همچنان بر سر زبان هاست و در این رابطه انجمن ورزشی نویسان، فوتبال و فدراسیون تراکتورسازی. در این خصوص باشگاه اطلاعیه ای صادر کرد و در خصوص این اتفاق در هیات انضباطی فدراسیون فوتبال شکایت کرد.

در کنار همه این مسایل، دیروز در برنامه ورزش و مردم، مجریان این برنامه درباره رسانه های جمعی صحبت کردند که قطعا قابل تامل است. در این برنامه پیمان یوسفی در قدیمی ترین برنامه ورزشی صدا و سیما به وضوح به خلیل زاده حق داد اما مجری با تخصص ورزشی نباید چنین اظهار نظری کند حتی اگر فیلم مصاحبه خلیل زاده در آزادی باشد. مختلط ورزشگاه همه چیز را می گوید و خبرنگاران رسانه های گروهی در ابتدای مصاحبه هرگز به کاپیتان تراکتورسازی بی احترامی نکردند و این خلیل زاده بود که اعلام کرد سکته قلبی گذشته است و حتی میکروفون یکی از رسانه ها را گرفت و به خبرنگار آن حمله کرد. رسانه ها

این اظهارات پیمان یوسفیه در شرایطی مطرح شد که یکی دیگر از مجریان جوان این برنامه در جمع خبرنگاران به تعداد میکروفون های اردوگاه آزادی اعتراض کرد و مدعی شد که حتی رییس جمهور یک کشور هم این تعداد میکروفن ندارد! در بخشی دیگر از صحبت های مجریان این برنامه گفته شد که خبرنگاران سوالی نپرسند و موقعیت ها را در نظر نگیرند و خود این صحبت ها عجیب بود. اینکه پیمان یوسفی و مهمان جوان برنامه ورزش و مردم به جای حرف های حرفه ای، افکار و نظرات شخصی خود را به مخاطبان تلویزیون منتقل می کنند، مشکلی است که هواداران او باید مراقب آن باشند.

آنچه خبرنگاران می پرسند بر عهده سردبیر رسانه و موضوعات و اهداف هر رسانه است و مثلا عوامل برنامه ورزش و مردم تعیین نمی کنند که رسانه چه می خواهد. همچنین بر خلاف نظر ارایه دهندگان این برنامه، گنجاندن ورزشگاه ها در بسیاری از موارد باعث مواجهه با عرصه فوتبال شده و کمک زیادی به این عرصه کرده و نه تنها از آسیب های آن کاسته شده، بلکه باعث شده است. نیز مفیدتر بوده است. مثلا قبل از جام ملت های آسیا خبرنگاران در اردوی آزادی از سردار آزمون پرسیدند که آیا برای جام ملت ها آماده است یا نه؟ اگر رابطه تیم ملی و فدراسیون با باشگاه رم نبود، شاید آزمون در جام ملت ها شرکت نمی کرد. بنابراین خبرنگاران نباید سوالاتی بپرسند که باعث خوشحالی بازیکنان و مربیان فوتبال شود.

اتفاق دیگری که دیروز در برنامه ورزش و مردم افتاد و کاملا غیرحرفه ای به نظر می رسید دعوت نکردن خبرنگاران و حتی نمایندگان آنها روی خط این برنامه بود، شاید همه فکر می کردند چون ورزش و مردم خود رسانه است، حداقل نمایندگان رسانه ها. فرصتی برای توضیح ماجرای آن شب در ورزشگاه آزادی فراهم شد، اما برعکس، این دو مجری نظرات خود را به گوش مخاطبان رساندند و حتی به سرمربی تراکتورسازی فرصت دفاع از بازیکن تیمش را دادند اما در کمال تعجب. نماینده رسانه ملی فرصت صحبت با رسانه ها را نداد و اعلام کرد که وقت نداریم!

بهتر بود این برنامه که از قبل موضوع خود را برای پخش آماده کرده حداقل در مورد خلیل زاده حق رسانه ای می داد چرا که فیلم مصاحبه و رفتار این بازیکن در ورزشگاه آزادی گویای حرف های زیادی است. برای خودت اگر از خلیل زاده سوال تحریک آمیزی می شد به عنوان یک بازیکن حرفه ای نمی توانست به این سوال پاسخ دهد و مانند بسیاری از بازیکنان به جای اینکه 8 سال به تیم ملی دعوت نشود، سوال دیگری مطرح می کرد. مربی.. ارتباط با رسانه یا در دست گرفتن میکروفن رسانه و انتقاد. بارها در کنفرانس های مطبوعاتی جنجالی ترین سوالات از مورینیو، کلوپ، ژاوی و… که در بالاترین سطح فوتبال هستند پرسیده شد، اما آنها یا به دام نیفتند، یا با کارشناس هوا مدیریت کردند. پاسخ دهید، اما کار به مناقشه کشیده نمی شود.

در این جام ملت های آسیا سون هیونگ مین و چند بازیکن کره جنوبی پس از حذف از جام ملت های آسیا مقابل اردن با تمام فشار و فشار مقابل خبرنگاران ایستادند و از حذف تیم خود صحبت کردند. اما آنها هرگز رفتار غیرحرفه ای ندیدند، ما یکی از آنها نبودیم، در کنفرانس های مطبوعاتی از پپ گواردیولا سخت ترین سوالات پرسیده شد، اما او یا با لبخند به آنها پاسخ داد یا از کلمه (سوال بعدی) استفاده کرد. تقصیر رسانه ها و خبرنگاران نیست که آموزش رفتار حرفه ای توسط بازیکنان و مربیانی که در لیگ برتر ایران فعالیت می کنند داده نشده است و رفتار بد برخی از بازیکنان و مربیان مربوط به رسانه ها نیست. بدون شک خبرنگاران باید جایگاه خود را رهبری کنند، اما بازیکنان یا مربیانی که از بالاترین سطوح این کشور هستند، باید آداب حرفه ای را بیاموزند و به بهترین نحو از آنها پیروی کنند.

در نهایت برای روشن شدن نظرات ارایه دهندگان برنامه های ورزشی و عموم مردم، چند نمونه از مصاحبه های بازیکنان و مربیان حرفه ای در میکسزون و نشست های خبری را همراه با واکنش های خلیل زاده در زیر منتشر می کنیم تا مشخص شود چه کسی باید باشد. در عین حال این هوادارانی که در رسانه ملی حضور دارند باید بدانند که تعداد خبرنگاران رسانه در ورزشگاه ها آماده بررسی رفتار حرفه ای یک بازیکن و عملکرد خلیل زاده و امثال او هستند. در هر صورت محکوم است. در واقع در برنامه ورزشی دیروز مردم به جای بررسی علل حوادث، از حجم زیادی از رسانه ها انتقاد کردند و از اتفاقی صحبت کردند که ربطی به رفتار مدافع تیم ملی ندارد.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "نقدی بر اظهارات مجریان یک برنامه تلویزیونی در حمایت از مدافع تیم ملی/رفتار بازیکن چه ربطی به تعداد میکروفون ها دارد؟ +فیلم" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "نقدی بر اظهارات مجریان یک برنامه تلویزیونی در حمایت از مدافع تیم ملی/رفتار بازیکن چه ربطی به تعداد میکروفون ها دارد؟ +فیلم"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه