سیب میوه ای سالم و مغذی است و به دلیل تنوع ژنتیکی و انعطاف پذیری آن پرورش داده می شود. علاوه بر این خواص آنتی اکسیدانی سیب به محافظت در برابر آسیب اکسیداتیو که می تواند باعث بیماری های مختلف شود کمک می کند.
نارنجی در خبر خود نوشت: اما داخل این میوه خاص لکه های سیاه تقریبا تلخی وجود دارد که بر خلاف بوی شیرین این میوه حاوی آمیگدالین است. ماده سیانید موجود در هسته سیب هنگام تماس با آنزیم های گوارشی انسان آزاد می شود. اگر به طور تصادفی برخی از دانه ها را بخورید مسمومیت جدی به ندرت رخ می دهد.
سیانور یک ماده شیمیایی است که به عنوان کشنده ترین سم شناخته می شود. بسیاری از ترکیبات سیانید سیانوگلیکوزید نامیده می شوند که در طبیعت وجود دارند و معمولاً در دانه های میوه یافت می شوند. آمیگدالین یکی از این مواد شیمیایی است. هنگامی که دانه های سیب جویده می شوند یا خرد می شوند آمیگدالین به هیدروژن سیانید تبدیل می شود.
سیانید هیدروژن یک ماده سمی است که از استفاده صحیح از اکسیژن جلوگیری می کند و در سطوح بالا می تواند در عرض چند دقیقه باعث مرگ شود.
به گفته مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری 0.2 گرم تا 1.6 گرم در دوز خوراکی کشنده برای یک مرد 70 کیلوگرمی برای ایجاد مسمومیت شدید و حتی مرگ ناگهانی کافی است.
از آنجایی که خوردن دانه های سیب حاوی سیانید بسیار کمی است افراد را بیمار نمی کند. اما برای کشتن فرد با سیانور باید به ازای هر کیلوگرم وزن او 1 میلی گرم سیانور داده شود.
یک سیب حدوداً 5 هسته دارد اما این مقدار بسته به سلامت گیاه متفاوت خواهد بود در واقع با خوردن حدود 200 سیب دوز کشنده ای خورده اید و خوردن چند سیب چیزی نیست که مستقیماً در معرض آن قرار بگیرید. . سیانید هیدروژن بنابراین دانه های سیب دارای پوشش محافظ بوده و در برابر پوسیدگی مقاوم هستند.
کودکان زنان باردار افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف بیماران سرطانی و سالمندان گروه هایی هستند که نباید از ریشه سیب استفاده کنند.
اگر تا به حال دانه های سیب را خورده اید ممکن است متوجه شده باشید که این دانه ها اساساً بی ضرر از بدن عبور می کنند. سیانید تنها زمانی تولید می شود که هسته آن خرد یا خرد شود بنابراین بعید است که بلعیدن چند دانه سیب تاثیر زیادی داشته باشد.
آمیگدالین در دانه های میوه های دیگر مانند سیب بادام چغندر گلابی و گیلاس به مقدار زیاد یافت می شود و اگر میوه این میوه ها خورده و بلعیده شود آمیگدالین که بی ضرر است به هیدروژن تبدیل می شود. ; زیرا به قلب و مغز آسیب می رساند و حتی باعث کما و مرگ می شود.
علائم مسمومیت با سیانید به سرعت ظاهر می شود. این علائم شامل تنگی نفس و گیجی است که هر دو می توانند منجر به از دست دادن هوشیاری شوند.
مقادیر کم سیانید ممکن است باعث ایجاد علائم خفیف مختلفی مانند سردرد حالت تهوع استفراغ گرفتگی عضلات شکم حالت تهوع ضعف و گیجی شود.
مقدار دقیق سیانید مورد نیاز برای بیمار کردن شما بستگی به وزن بدن شما دارد و کودکان در معرض خطر بیشتری هستند.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "مواظب باشید، هسته سیب کشنده است" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "مواظب باشید، هسته سیب کشنده است"، کلیک کنید.