به گزارش نارنجی خبرگزاری نارنجی مدعی شد «این اتحادیه محل تجمع اتباع غیرمجاز بوده است». یکی از مدیران خانه کابل در گفت و گو با انصاف نیوز این موضوع را تکذیب کرد و همچنان گفت که خانواده شان همچنان در تلاش برای گرفتن جواز تجارت هستند.
وی به انصاف نیوز گفت: فقط در حال معرفی هستیم افغانستان و اگر ایران و افغانستان متحد باشند ما کار دیگری انجام نمی دهیم و آنچه برخی در توییتر درباره این دیدارها می گویند (که ملاقات های شگفت انگیزی دارند) صحت ندارد.
فاطمه اکبری یک دختر افغان است که با خانواده اش در رستوران خانه کابل کار می کند. وی در ادامه سخنان خود به خبرنگار انصاف نیوز گفت: زمان مشخصی برای پرداختن به کارمان وجود ندارد اما در راه حل هستیم. این موضوع و بخشی از خبری که اولین بار توسط خبرگزاری نارنجی منتشر شده اشتباه است.
وی در ادامه گفت: قسمت اشتباه آن قسمتی بود که نوشته بودند این اتحادیه محل اجتماع اتباع غیرمجاز بوده است. این موضوع که برعکس واقعیت بود ما را ناراحت کرد.
“مذاکرات دستگاه های مسئول با ما مناسب است»
خانم اکبری به خبرنگار انصاف نیوز گفت که مادرش پیگیر پروانه کسب است و روابط خوب و محترمانه ای با این خانواده دارد. وی در ادامه سخنان خود گفت: ما شهروند قانونی هستیم اما خانواده ما کارت کار ندارند و شرایط پیچیده ای برای اخذ کارت وجود دارد ضمن اینکه از زمان درخواست تا دریافت کارت زمانبر است. کارت “
وی گفت: ما سعی کردیم مهاجران افغانستانی و فرهنگ ایرانی را بازنمایی کنیم. ما نمی خواهیم ایران دشمن شود و این نظر خانواده ماست اما خود خبرگزاری داخلی اخبار کذب منتشر می کند که مورد محکومیت بین المللی و…
مشکل اخذ مجوز کار رستوران برای مهاجران افغانستانی
به گزارش خبرنگار انصاف نیوز زمانی که یک افغان می خواهد مجوز تجارت را درخواست کند با مشکل خاصی مواجه می شود. افغانستانی ها نمی توانند برای صنعت رستوران داری کارت صحت بگیرند زیرا باید اول جواز کار بگیرند و اخیراً طبق قانون مجوز کار در صنایع غذایی و رستوران داری صادر نمی شود تا فردی صحت بگیرد. کارت برگشت
مجتبی صفایی رئیس اتاق بازرگانی تیرماه امسال در گفت و گو با خبرنگار نارنجی گفت: اگرچه در سامانه جدید بازرگانان صدور و تمدید پروانه بازرگانی منوط به استعلاماتی است. تایید احزاب مختلف نهادها.”
وی گفت: اما تاکنون سازوکاری برای سنجش اعتبار پروانه کار در نظام جدید تجارت اجرا نشده است و بیم آن می رود که بسیاری از مجوزهای کسب و کار صادر شده برای اتباع خارجی بدون شرایط قانونی باشد و مجوز کار اتباع خارجی بیشترین اعطا شده است. برای یک سال یا تمدید یا تمدید شود.
خانواده اکبری: ما هرگز در ایران حضور غیرقانونی نداشته ایم
اکبری گفت: پدرم از سال 65 که دانشجوی رشته گرافیک دانشگاه هنرهای زیبای تهران بود دارای مدارک قانونی بود و در این چهار سالی که در ایران بودیم حتی یک ماه هم وجود غیرقانونی نداشت. جمله «استخدام اتباع غیرمجاز در خانه کابل» نوشته خبرگزاری نارنجی کاملا اشتباه است.
وی در مورد خانه کابل که محل اقامت مهاجران غیرقانونی است گفت: می توانم بگویم که بیشتر مشتریان خانه کابل را ایرانیان تشکیل می دهند و آنهایی که مهاجر افغانستانی هستند از اروپا و آمریکا می آیند و با سفارتخانه های همان کشورها صحبت می کنند. آنها را بفرست همسر یا اعضای خانواده خود را به کشور محل زندگی خود ببرید.
اکبری گفت: تعدادی از مشتریان ایرانی می گویند که قبل از ورود به خانه در کابل نگهبان ویژه داشتند اما پس از عبور از این محیط فرهنگ افغانستان را حس کردند.
اکبری همچنین گفت: ممکن است در بین مشتریان عده ای باشند که مهاجر قانونی نباشند اما آیا هنگام غذا خوردن از شخصی سند بخواهیم؟
“گفتند به جاهایی وصل شدی!»
این بانوی افغانستانی گفت: یکی از کارهایی که خانه کابل انجام می دهد برگزاری جلسات با ایرانی ها و افغان ها برای بهبود شرایط علیه افغانستان است و ما در این جلسات نگرانی های خود را بیان می کنیم.
اکبری در ادامه سخنان خود گفت: اگر در خانه کابل در جاهای مختلف جست و جو می کرد می فهمید که ما جز تبلیغ افغانستان کاری نمی کنیم و ایران و افغانستان یکی هستند و عده ای در توئیتر درباره این دیدارها می گویند. . برخوردهای عجیب دارند) درست نیست.
وی ادعای مطرح شده از سوی برخی افراد در فضای مجازی را رد کرد و گفت: ما اسپانسر برای برگزاری برنامه هایمان نداشتیم و هزینه آن را خودمان پرداخت کردیم.
اکبری ادامه داد: با رسانه های مختلف درباره مشکلات خود صحبت کردیم. با برگزاری این جلسات متقاعد می شویم که شما به مکانی متصل هستید! گروه هایی هستند که این تهمت ها را مطرح می کنند و شاید پلمپ خانه کابل مربوط به این تهمت ها باشد.
ایرانی ها پیگیر مشکل خانه کابل بودند
وی گفت: عده ای بر اساس پروژه ضدافغانستانی در شبکه های اجتماعی اظهار نظر می کنند که البته ما آنها را ملاک قرار نمی دهیم. زیرا بسیاری از ایرانیان اصرار داشتند که مسئله کابل حل شود.
وی درباره نبود جواز کسب خانه در کابل گفت: پدرم در سال های گذشته و تا آخرین لحظه تلاش می کرد تا جواز تجارت به نام خود بگیرد که موفق نشد.
اکبری گفت: اخذ جواز تجارت از آن مواردی است که مانند بسیاری از مسائل مربوط به مهاجران افغانستانی قانونی وجود ندارد که بگوید افغانی ها نمی توانند مجوز تجارت بگیرند! شاید یکی از مواردی باشد که قابل قانونی نیست و بیشتر سلیقه ای است. برای حل این مشکل از جاهای مختلف مانند شهرداری میراث فرهنگی و… قول هایی گرفته ایم.
از ابتدا که کرونا آمد ما به دنبال مجوز کسب و کار بودیم.»
بانو اکبری در مورد زمانی که خانه کابل شروع به کار کرد گفت: “از سال 1397 کار ما مصادف با کرونا و قرنطینه شد و در آن زمان نمی توانستیم کارهای اداری را ادامه دهیم و از سال 1400 پدرم برای جواز تجارت اقدام کرد اما ما بودیم. پلمپ نشده ما هم گفتیم داریم پیگیری می کنیم و مدارک همون رهگیری رو نشون دادیم.
یک بار در مورد مکان هشدار داد. بار دوم که آمدند مدارک رهگیری را نشان دادیم اما نارنجی زدند! بالاخره باید از طرف من اجازه گرفت. به خاطر همسرم که ایرانی است توانستم شناسنامه ایرانی داشته باشم اما مدیریت اصلی با پدرم است.»
خانه کابل رستورانی در خیابان فریمان تهران است که توسط یک خانواده افغان مقیم ایران (که شهروند قانونی هستند) اداره می شود.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "ماجرای پلمب یک رستوران افغانستانی در تهران" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "ماجرای پلمب یک رستوران افغانستانی در تهران"، کلیک کنید.