دانشیار گروه گوش حلق و بینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به تاثیر فرکانس های صوتی بالا در کاهش قدرت شنوایی افراد اشاره کرد و گفت: شدت صدای بالاتر از 70 یا 80 دسی بل باعث آسیب به پرده گوش و شنوایی حساس می شود. . ریزش مو کم شنوایی و در نهایت کاهش شنوایی اغلب غیر قابل برگشت است و ممکن است فرد مجبور شود از شنوایی خود استفاده کند.
به گزارش نارنجی دکتر محمدرضا شریفیان با تاکید بر اینکه تفاوت اساسی بین استفاده از گوش و دست وجود ندارد گفت: به طور کلی آسیب هایی که شنیده می شود بستگی به نوع دستگاه ندارد بلکه بر زمان و شدت آن تأثیر می گذارد. صدایی که شنونده به آرامی از آن استفاده می کند
وی همچنین گفت: به طور کلی میزان صدایی که روزانه با آن سروکار داریم بین 40 تا 60 دسی بل است و اگر صدا زیاد باشد و به 70 یا 80 دسی بل برسد باعث آسیب به قشر شنوایی و سلول های مویی ظریف شنوایی می شود. و همچنین از دست دادن شنوایی که غیر قابل برگشت و غیر قابل برگشت است بنابراین افراد دچار کم شنوایی در فرکانس های مختلف می شوند که در نهایت ممکن است به سمعک نیاز داشته باشند. علاوه بر این استفاده از دستگاه های صوتی نویز بلند باید محدود شود.
شریفیان همچنین خاطرنشان کرد: موسیقی و سایر صداها اگر با صدای معمولی شنیده شوند مشکلی ندارند اما گاهی اوقات افراد برای سرگرمی و نه گوش دادن به موسیقی که یک عادت است و به مرور زمان باعث آسیب و کاهش شنوایی می شود صدا را افزایش می دهند . باید.
به گزارش روابط عمومی وزارت بهداشت دانشیار گروه بیماری های دینی و جسمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به ابزارهای نوین اندازه گیری گوش انسان و اصلاح عیوب ناشی از آن اشاره کرد. وی گفت: سیستم های تست شنوایی و تعادل. در دانشگاه علوم پزشکی مشهد و مراکز ویژه با اعزام بیماران به این مراکز می توان ارزیابی دقیقی از سیستم تعادل انسان انجام داد.
توضیح داد: در حال حاضر آزمایشات شنوایی سنجی عمومی موجود در زایشگاه ها برای نوزادان در بدو تولد انجام می شود زیرا در یک درصد موارد ممکن است نوزادان با کم شنوایی متولد شوند. این نقایص در ارزیابی اولیه تشخیص داده می شود و اقدامات درمانی فوری انجام می شود همچنین در آزمایشات غربالگری که در مدارس و پیش دبستانی ها انجام می شود و همچنین در سن 5 سالگی نارسایی های شنوایی زیادی تشخیص داده می شود و کودکان برای درمان فرستاده می شوند. . جراحی یا نسخه.
این متخصص گوش و حلق و بینی همچنین به تاثیر صداهای محیطی در برخی مشاغل اشاره کرد و گفت: در کارخانه هایی که افراد به محیط های پر سروصدا مانند کارخانه های ریسندگی متصل هستند آزمایشات دوره ای برای کارگران برای جلوگیری از کم شنوایی انجام می شود . سایر افراد در صورت کم شنوایی باید به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنند سپس برای انجام آزمایش شنوایی ارجاع داده شده و بر اساس آزمایشات مربوطه و نتایج آن اقدامات درمانی انجام خواهد شد.
کلانتری در پایان تصریح کرد: در سالمندانی که دچار کم شنوایی هستند و کم شنوایی در همه ما بعد از 40 تا 50 سالگی رخ می دهد در سطوح کم و زیاد در کم شنوایی شدید در سالمندان شنوایی برای بیمارستان ها ارسال می شود. بیمار توسط شنوایی شناس
پایان خبر نارنجی
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "صدای بالاتر از ۷۰ یا ۸۰ دسی بل موجب افت شنوایی می شود" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "صدای بالاتر از ۷۰ یا ۸۰ دسی بل موجب افت شنوایی می شود"، کلیک کنید.