اوتیسم یک اختلال عصب روانشناختی است که در دوران کودکی شروع می شود و با تداخل پایدار در ارتباط یافتن و تعامل با سایرین مشخص می شود. فرد مبتلا به اوتیسم اغلب الگوهای رفتاری، علایق و فعالیت های محدود و تکرار شونده دارد. بعد از مطالعه این مقاله اگر نیاز به ویزیت داشنید از صفحه صلی سایت برای رزرو نوبت استفاده فرمایید. اوتیسم بر روی یک طیف توزیع شده است. در این سه سطح متفاوت خواهد بود. فردی که به نوع شدید اوتیسم مبتلا است در انجام فعالیت های روزمره یک فرد بزرگسال محدودیت جدی را تجربه می کند. وقتی اوتیسم شدت کمتری داشته باشد فرد می تواند رفتارهای نرمالی را تجربه کند، به جز در برخی موقعیت های خاص اجتماعی که مشکلات تداخل ایجاد می کنند.
کتاب جدیدترین روش درمان اوتیسم
در برخی موارد نارسایی های شناختی یا مشکلات گفتاری نیز وجود دارند. تخمین زده می شود که از هر 100 کودک 1 نفر مبتلا به اوتیسم است. لباس مرد عنکبوتی خرید بسیار هوشمندانه ای است که میتوانید برای کودک خود انجام دهید . نشانه های اوتیسم تشخیص نشانه های اوتیسم نیازمند توجه دقیقی است. چراکه برخی مطالعات نشان دادند در 1 سالگی نیز می توان اوتیسم را شناسایی کرد. با این حال نشانه های قابل اتکا معمولا در 3 سالگی تشخیص داده می شوند. بیماری که خانواده ها را با مشکل مواجه می کند و برای کودک نیز تجربه زندگی لذت بخش محدود می شود. در صورتی که فرزند شما به اوتیسم مبتلا است برای آموزش های لازم و مدیریت سطح استرس خانواده به یا شهر محل زندگی خود مراجعه کنید. سطح یک یا اوتیسم با کارکرد بالا که دارای ویژگیهای زیر می باشد:
- نیازمند حمایت
- اشکال در شروع تعامل های اجتماعی
- رفتار بدون انعطاف است
- اشکال در تغییر فعالیت
- اشکال در سازمان یافتگی
سطح دو اوتیسم که با ویژگیهای زیر مشخص می شود:
- نیازمند حمایت قابل توجه
- نقص جدی در تعامل اجتماعی
- رفتار بدون انعطاف است
- ناراحتی در مقابل تغییر
- رفتارهای تکراری
سطح سه یا اوتیسم شدید که دارای ویژگی های زیر است:
- نیازمند حمایت خیلی زیاد
- نقص شدید در تعامل و روابط اجتماعی
- رفتار بدون انعطاف است
- ناراحتی شدید در مقابل تغییر
- رفتارهای تکرار که با زندگی روزمره تداخل ایجاد می کند
معمولا والدین اولین افرادی هستند که به نشانه ها در کودک توجه می کنند. در برخی موارد کودک چندماهه بی تفاوت به نظر می رسد و به سایرین پاسخی نشان نمی دهد. یا اینکه به مدت زمان طولانی بر یک چیز توجه می کند. اولین علایم اوتیسم در کودکانی که به ظاهر رشد طبیعی دارند نیز می تواند تظاهر پیدا کند. وقتی یک کودک نوپا سکوت و اجتناب می کند، خود آزار می شود و نسبت به محرک های اجتماعی بی تفاوت است تشخیص احتمالی یک بیماری عصبی رشدی مطرح می شود. پژوهش ها نشان دادند که والدین در گزارش از این قبیل معمولا درست عمل می کنند. اختلالات طیف اوتیسم می توانند خفیف تا شدید باشند. در موارد شدید الگوهای گفتاری و رفتاری به سختی فهمیده می شوند. چالش های ارتباطی زیر قابل پیش بینی هستند:
- حدود یک سوم افراد دارای اوتیسم تعامل کلامی ندارند
- تماس چشمی محدود است
- زبان چهره و بدن سایرین را سخت می فهمند
- لحن گفتار متفاوت است
- هیجانات سایرین به درستی فهمیده نمی شوند
- در موقعیت های اجتماعی احساسات شدیدی تجربه می شود
رفتارهای محدود و تکرار شونده این قبیل رفتارهای محدود و تکرار شوند در طیف اوتیسم بسیار متفاوت هستند. لباس مرد عنکبوتی قرمز و سیاه دارای سیستم های هوشمندی است که به اسپایدرمن در تصمیم گیری های مهم کمک می کنند . این رفتارها می توانند اشیاء، بدن فرد اوتیسم یا الگوهای تکرار شوند کلامی را شامل شوند. برخی از این رفتارها شامل:
- حرکات تکراری بدن مثل تکان دادن یا چرخش
- حرکت دادن تکراری اشیاء
- خیره شدن به چراغ یا اشیاء درحال حرکت
- رفتارهای کلیشه ای مثل لمس کردن اشیاء با ترتیب خاصی
- علایق محدود یا بسیار گسترده نسبت به موضوعات خاص
- نیاز به یک روال ثابت مثل منوی غذای ثابت
انواع اوتیسم : آخرین نسخه از راهنمای تشخیص اختلالات آماری (DSM) که در سال 2013 منتشر شد 5 نوع از این اختلال عصب رشدی را معرفی می کند:
- همراهی نقص شناختی
- وجود نقایص گفتاری
- وابستگی با مشکلات طبی، ژنتیکی یا عوامل محیطی
- وابستگی با سایر اختلالات عصبی رشدی، روانشناختی یا رفتاری
- همراه با کاتاتونیا
دلایل ابتلا به اوتیسم با توجه به گزارش انستیتوی ملی اختلالات عصبی و سکته مغزی (NINDS) ژنتیک و محیط هردو تعیین کننده ابتلا به اوتیسم هستند. دلیل منفرد و واضحی برای اوتیسم شناخته نشده است. برخی ریسک فاکتورهایی که در پژوهش ها برای اوتیسم گزارش شده اند عبارتند از:
- فرد مبتلا به اوتیسم در خانواده
- جهش ژنتیکی
- سندرم X شکننده و سایر اختلالات ژنتیکی
- والدین سالمند
- وزن کم در زمان تولد
- عدم تعادل متابولیک
- قرار گرفتن در معرض فلزات سنگین و سموم محیطی
- سابقه عفونت های ویروسی
- قرار گرفتن جنین در معرض داروهای والپروییک اسید یا تالیدوماید
افراد مبتلا به اسکیزویید وخیم، بخصوص آنهایی که اسکیزوتایپ هم دارند، ممکن است نسبت به پذیرش یا طرد اجتماع بی تفاوت به نظر برستد. این بی قاعدگی ممکن است به حدی باشد که دیگران از آنها فاصله بگیرند. این بی تفاوتی آشکار بیشتر در بوجود آوردن فواصل قابل تحمل بین این افراد و سایرین کاربرد دارد تا در نادیده گرفتن انتظارات دیگران؛ بر این اساس آنها از طیف اوتیسم تمایز پیدا می کنند. میمون های ماده بزرگ شده در انزوا، مادرهای نالایق و آزارگری می شوند. با وجود اینکه میمون های بزرگ شده در انزوا بجز محرومیت از لمس شدن می توانستند ببینند، بو بکشند و بشنوند به نقل از ماری کارلسون عصب شناس، آنها دچار “سندرم شبه اوتیسم” می شدند و رفتارهایی از قبیل خود- نظافتی، در خود ماندن، دوری گزینی از جمع و تکان خوردن های تکراری را نشان می دادند.
این آزمایش با میمون ها امروزه به هیچ عنوان توسط یک هیات متخصص ناظر تایید نمی شود. حتی در همان سال 1950 اگر فردی می خواست چنین آزمایش خشونت باری را با فرزندان انسان ها انجام دهد دستگیر می شد و به قانون سپرده می شد. متاسفانه سیاست های اشتباه اجتماعی به ما نشان دادند که تاثیر محرومیت هیجانی، و تنهایی می تواند برای فرزندان ما نیز در بدترین حالت ممکن رخ دهد. هیچ نوع درمان شناخته شده ای برای اوتیسم وجود ندارد. به توجه به نمادها و برچسب های اصالت محصولات در خرید لباس مرد عنکبوتی سیاه اهمیت دهید . هرچقدر زمان مراجعه به یا سایر شهرها زودتر باشد نتایج مورد انتظار امکان پذیرتر خواهند بود.
مداخلات روانشناختی بیشتر نقایص یادگیری، گفتار، توجه و الگوهای تعاملی را مد نظر قرار می دهند. برخی از این درمان ها عبارتند از : دراین نوع از درمان بر تقویت مثبت رفتارهای سازگار و کاهش رفتارهای خود آسیب رسان تمرکز می شود. برخی از انواع رفتار درمانی بین 20 تا 40 ساعت در هفته و برای سال ها بکار برده می شوند. این درمان از 12 تا 48 ماهگی با کمک والدین مورد استفاده قرار می گیرد. در این روش با استفاده از بازی به بهبود گفتار، کارکرد شناختی و اجتماعی کودک پرداخته می شود. در این شیوه به جای تمرکز بر ایجاد مهارت ها، حوزه های مشخصی از رشد کودک مورد توجه قرار می گیرند. انگیزه کودک برای یادگیری تقویت می شود و رفتار و تعامل کودک با سایرین پایش می شود.
این روش درمانی بای کودکان اوتیستیکی است که رفتارهای مختل کننده داشته باشند. آموزش مهارت های والدگری و کنترل استرس برای والدین و کار با رفتارهای برونی سازی و پاسخدهی اجتماعی کودک در این نوع درمان مورد توجه می باشد. این یک درمان خانواده محور است که بر علایم مرکزی اوتیسم تمرکز میابد و سعی در ایجاد مهارت های اجتماعی و هیجانی دارد. در این شیوه والدین به عنوان مربیان اصلی کودک آموزش می بینند. برای دریافت نوبت از از طریق همین سایت اقدام فرمایید. درمان مشکلات همراه برخی مشکلات سلامت روان همراه با اوتیسم گزارش شده اند. برای آگاهی از درمان آنها والدین می توانند به روانشناس کودک به صورت حضوری یا از طریق مراجعه کنند. رواندرمانی این موارد می تواند انطباق با این اختلال را افزایش دهد .
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "کتاب جدیدترین روش درمان اوتیسم" هستید؟ با کلیک بر روی کسب و کار ایرانی, پزشکی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "کتاب جدیدترین روش درمان اوتیسم"، کلیک کنید.