به گزارش خبرگزاری نارنجی بانوی اول وکیل دادگستری ایران جزو اولین گروه از زنانی بود که تحصیلات عالی را در دانشگاه به پایان رساند. در اسفند 1349 یکی از دو زنی بود که به سمت سناتور انتصابی انتخاب شد و برای دومین بار به عنوان سناتور فعالیت کرد. دکتر مرنگیز منوچهریان در نخستین روزهای دی ماه 1349 که خبرنگار مجله «سیوانان امروز» برای گفت و گو با وی به منزل وی رفت و با روی باز از خبرنگار استقبال کرد. در ادامه داستان زندگی حرفه ای و سختی هایی که در این مسیر با آن روبه رو بوده است را به روایت جوانان امروز 9 آذر 49 می خوانید:
من در خانواده ای با تحصیلات و دانش بزرگ شدم و از آنجایی که از کودکی علاقه زیادی به علم آموزی داشتم و البته هنوز هم در حال تحصیل هستم به مدرسه «جندرک» رفتم و تحصیلات ابتدایی و راهنمایی را با موفقیت به پایان رساندم. در آن زمان ورود به دانشگاه بسیار سخت و غیرممکن بود با مشقت های فراوان و ناراحتی های بی شمار بالاخره وارد دانشگاه شدم و سپس به دانشگاه تهران رفتم.
دو سال صبر کردم تا مدرک حقوق بگیرم
من می خواستم رشته حقوق را انتخاب کنم اما مسئولان دانشگاه مخالف بودند اما مصمم بودم که در نهایت رشته ای را که ترجیح می دهم بخوانم. این موضوع برای معلمان و مدیران دانشگاه جای تامل داشت. جلسات پرشور برگزار شد و سرانجام پس از دو سال تلاش توانستم در رشته حقوق ثبت نام کنم.
در 27 سالگی چندین مدرک داشتم: لیسانس فلسفه و روانشناسی لیسانس حقوق در دانشکده حقوق و دکترای حقوق جزا در دانشکده حقوق دانشگاه تهران.
اولین فعالیت اجتماعی من وکالت بود. در واقع من یک زن پرشور عدالت بودم. و اگر به خودت لاف نزنی من هرگز در کلاس حقوق و یا در دوره آموزش حقوق منتظر مشتری ننشسته ام. دفتر من همیشه پر از مشتری و متقاضی بود.
از سال 1327 به نام وکیل و مشاور حقوقی در دو دوره ای که در سنا هستم طبق قانون وکالت نمی پذیرم.
من کتاب حقوق زنانم را با هزار ترس منتشر کردم
در مورد حقوق زنان جالب ترین کتاب من «نقد قوانین اساسی مدنی و کیفری ایران در حوزه حقوق زنان» است که اولین بار در سال 1318 با هزار و 2 هزار نسخه منتشر شد.
بیشتر ناراحتی های روحی و گاه جسمی جوانان نتیجه زندگی هایی است که به امیال بد و ناموجه مربوط می شود و این معنا را Xoce به بهترین وجه تعبیر می کند. خواجه گفت:
به دلیل فقدان طهارت کعبه و میخانه یکی هستند
هیچ خوبی در آن خانه نبود که کامل نباشد
اگر جوانان در سایه پاکی و تقوا به خواسته های جوانی خود برسند از آسیب آلودگی های اجتماعی مصون می مانند.
259
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "نخستین بانوی وکیل دعاوی در ایران: مقامات دانشگاه مخالفت می کردند حقوق بخوانم" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "نخستین بانوی وکیل دعاوی در ایران: مقامات دانشگاه مخالفت می کردند حقوق بخوانم"، کلیک کنید.